MANGLER DU EN NY IPHONE?

MANGLER DU EN NY IPHONE?

Annonce

 

Står du og mangler en ny iPhone, men du vil ikke ofre dine penge på en splinter ny? Så er det altid en mulighed at købe en billig iphone, men som er brugt. billige iPhones behøves nødvendigvis ikke at være dårlige. Man kan finde brugte iphones som er næsten ligeså gode som en helt ny. Jeg har får selv købt en brugt, men skal dog bare huske at være sikker på den ikke er stjålet og den fungere som den skal. Tit kan man ikke se hvis en iphone er brugt, hvis folk har passet godt på den. Hos brugteiphones.dk kan du købe brugte iphones, brugte Samsung, Apple Watch og brugte iPads.

Du kan også gå derind og sælge din iPhone, Samsung eller iPad, hvis du har lyst til det. Du får selvfølgelig penge for det og du slipper for købere der springer fra hele tiden, så det er helt klart en fordel. Alt efter hvilken iphone du har, ligger beløbet på 400-2500kr. På Samsung ligger beløbet mellem 750-3000kr.

Du kan også finde tilbehør til lige netop din iphone, Samsung eller iPad. Alt fra panzerglas til headset powerbanks, og hvad du nu ellers har brug for til din iPhone, Samsung eller iPad. billige iphones kan være super gode

 

Har du  uheldigvis en mobil/iPad som er gået i stykker, kan du også få lavet din mobil hos dem i en af deres 4 butikker på Sjælland, hvor du højst skal vente 15-60 minutter. Du kan få repareret iPhones, Samsung, Nokia, HTC, Sony, LG, 1+ og iPads. Alt du gør er at gå ind på hjemmesiden, klikke på reparation og finde den mobil/iPad du har, og så kan du se priser på alt fra skærmskrifning til ladestik og hvad der nu ellers kan ødelægges på en mobil/iPad. Det er helt klart være at tjekke det ud, billige iphone

 

køb brugt iphone lige HER

 

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGLER DU EN NY IPHONE?